نفیس ها

جزوات آموزشی و تحقیق و گزارش کار

نفیس ها

جزوات آموزشی و تحقیق و گزارش کار

کاراموزی ساختمان

کاراموزی ساختمان


فرمت فایل: WORD قابل ویرایش

تعدادصفحات:46

چگونگی انجام کارهای ساختمانی:

شرح:

طراح، محاسبه و پیمانکاری ساختمان:

انواع نقشه های ساختمانی:

الف) نقشه های معماری:

ب) نقشه های اجرایی:

ج) نقشه های تأسیسات:

موارد استفاده از نقشه های تأسیساتی و برقی:

تحکیم خاک :

پی :

انواع پی :

پی های سطحی :

پی های عمیق :

بعضی از شرایط استفاده از شمع :

شمع کوبی :

آرموتوربندی شمع ها :

بتن مگر :

آرموتور بندی :

BPl :

قالب بندی

هم پوشانی :

مهار میلگردها over lb

بتن کرمو:

کاوری :

چاله های آسانسور :

آب دادن به بتن :

ماسه پاشی :

مشخصات ویژه مصالح:

روش انبار کردن سیمان :

روش انبار کردن میلگرد ها :

خم کردن میلگردها :

اجزا تشکیل دهنده ساختمان های فلزی :

ستون :

اتصال ستون به صفحه زیر ستون :

وسایل بالابری :

تیرهای لانه زنبوری :

تیری زیر سری نشیمنگاه :

سقف تیرچه و یونلیت :

بادبند :

پله :

کف پله تابع دو عامل است :

اتصالات لوله :

مزایای ساختمان فلزی:

معایب ساختمان فلزی :

نکات اجرای در اجرای ساختمان :

تعداد مشاهده: 787 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:39 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    docx

گزارش کارآموزی بررسی مسائل اساسی ایمنی و بهداشت حرفه ای در شرکت ایران خودرو

گزارش کارآموزی بررسی مسائل اساسی ایمنی و بهداشت حرفه ای در شرکت ایران خودرو


پروژه انتخابی مشتمل بر مقدمه¬ای از حوادث ناشی از کار و خسارات و صدماتی است که متعاقب وقوع این حوادث در صنایع گریبان¬گیر پرسنل آن می¬گردد ، می¬باشد که با توضیحات و مثال¬هایی به روشن¬تر شدن این موضوع می¬پردازد و به لزوم شناسایی و کنترل خطرات و پتانسیل¬های بالقوه آنها در شرکت می¬پردازد .
در ادامه با تعریف مجموعه¬ای از خطرات ایمنی و بهداشتی موجود در سالن و واحد تعمیرات به شناسایی این خطرات پرداخته شده است و با معرفی روش¬ها و متد مختلف ارزیابی ریسک به انتخاب بهترین و کارآمد¬ترین روش ارزیابی در سالن و واحد تعمیرات به ارزیابی ریسک¬های موجود در سطح سایت پرداخته و برای هر یک از این ریسک¬ها روش کنترلی مناسب پیشنهاد گردیده است.
در این مجموعه به بررسی عوامل مختلف زیان¬آور در محیط کار از جمله عوامل فیزیکی ، شیمیایی ، ارگونومیکی ، بیولوژیکی ، روانی ، ایمنی و مسائل مربوط به آن در برخی از صنایع پرداخته و همچنین شرح مختصری در رابطه با بهداشت محیط و MSDS ، وسایل حفاظت فردی ، روند تولید در شرکت ایران خودرو ، تاریخچه و بهبود عملکرد زیست محیطی در این شرکت ارائه شده است .
پروژه انجام شده در این شرکت (ایران خودرو) نیز بررسی اثرات کلینیکی بنزن بر سیستم عصبی کارگران در سالن رنگ تندر می¬باشد که شرح کامل آن در فصل پایانی این مجموعه آورده شده است .
فهرست و عناوین صفحه
مقدمه................................................................................................... 1
تاریخچه شرکت ایران-خودرو......................................................................... 3
طرح شماتیک ایران خودرو.......................................................................... 4
روند تولید در شرکت ایران خودرو.................................................................. 5
عوامل فیزیکی زیان¬آور محیط کار.................................................................. 20
بهداشت حرفه-ای...................................................................................... 21
فیزیو¬لوژی حرفه¬ای (شغلی )......................................................................... 22
طب حرفه¬ای یا پاتولوژی شغلی..................................................................... 22
مهندسی بهداشت ¬حرفه¬ای ( Occupational hygienist).................................. 22
اهداف کلی بهداشت حرفه-ای........................................................................ 23
برنامه¬های کلی و اجرایی بهداشت حرفه¬ای در کارخانجات...................................... 26
وظایف متخصصین بهداشت حرفه-ای............................................................... 26
صدا...................................................................................................... 27
انواع صوت.............................................................................................. 27
اثرات صدا بر انسان.................................................................................... 28
بیماری¬ها و عوارض ناشی از کار گوش.............................................................. 29
اثر سرو¬صدا روی کارگران............................................................................ 30
روش¬های اندازه¬گیری و ارزیابی صدا................................................................ 31
وسایل اندازه-گیری..................................................................................... 33
اندازه¬گیری صدا به منظور آنالیز فرکانس........................................................... 33
کنترل صدا (noise control)................................................................... 34
انواع جاذب¬های صوتی................................................................................ 36
عوامل موثر در افت انتقال دیوار-ها................................................................... 38
ارتعاش.................................................................................................. 44
ارتعاش انسانی......................................................................................... 45
انواع ارتعاش انسانی................................................................................... 45
اثرات ارتعاش........................................................................................... 46
اثرات ارتعاش تمام بدن............................................................................... 47
راه¬های پیشگیری از بیماری¬ها و عوارض ناشی از ارتعاش........................................ 48
پرتو-ها................................................................................................... 49
ضایعات چشمی ناشی از پرتو مادون قرمز......................................................... 50
تدابیر احتیاطی در برابر تشعشات جوشکاری...................................................... 51
روشنایی................................................................................................ 52
تعاریف و اصطلاحات روشنائی....................................................................... 53
منابع نوری............................................................................................. 53
شدت روشنائی (Illumination).................................................................. 54
درخشندگی (Luminance)....................................................................... 54
تباین (Contrast).................................................................................. 55
واحد کمیت¬های اندازه¬گیری روشنائی.............................................................. 55
عوامل موثر در میزان روشنایی فضای محیط کار................................................. 55
ویژگی لامپ¬ها و ضریب بهره نوری................................................................. 57
ویژگی¬های نور مطلوب و اثرات آن.................................................................. 57
اهمیت روشنایی در کارگاه-ها........................................................................ 58
اثرات روشنایی......................................................................................... 59
عوارض روشنائی نامناسب............................................................................ 61
ویژگی¬های روشنائی رضایت-بخش................................................................... 62
نکات مهم در طراحی روشنایی مصنوعی........................................................... 63
اصول روشنایی مناسب در محیط کار.............................................................. 63
وسایل اندازه¬گیری روشنایی.......................................................................... 64
پیشنهادات جهت بهبود میزان روشنایی............................................................ 68
استانداردهای ملی و بین-المللی...................................................................... 70
گرما و سرما............................................................................................ 75
دمای هوا (دمای خشک)............................................................................. 75
دمای تر Wet Bulb Temperature.......................................................... 76
دمای تابشی Radiant Temperature......................................................... 77
رطوبت نسبی Relative Humidity........................................................... 78
رطوبت¬سنج چرخان Whirling Hygrometer............................................... 78
رطوبت¬سنج مکشی ( نوع آسمن ) Assman Hygrometer ............................... 79
نقطه شنبم............................................................................................. 79
تبادل حرارت بدن با محیط.......................................................................... 79
راه¬های تبادل حرارت بین بدن و محیط............................................................ 80
اختلالات ناشی از کار در سرما...................................................................... 81
عوامل شیمیایی زیان¬آور محیط کار................................................................. 83
آلاینده¬های شیمیایی و تقسیم¬بندی آنها........................................................... 85
تقسیم¬بندی آلاینده¬ها بر اساس حالت فیزیکی.................................................... 85
تقسیم¬بندی آلاینده¬ها بر پایه اثر¬های فیزیولوژیک................................................ 87
راه¬های ورود مواد شیمیایی به بدن................................................................. 88
راه¬های دفع مواد شیمیایی........................................................................... 89
نکاتی در خصوص حد استاندارد مواد شیمیایی................................................... 90
استانداردها و واحدها.................................................................................. 90
نحوه تعیین استاندارد-ها.............................................................................. 92
استراتژی¬های نمونه¬برداری از آلاینده¬های هوا..................................................... 93
مدت نمونه برداری باید چه مقدار باشد؟.......................................................... 94
چند نمونه مورد نیاز است؟.......................................................................... 95
نمونه¬برداری باید در چه مرحله¬ای از فعالیت¬های شغلی انجام شود؟........................... 95
نمونه¬برداری آنی ( Spot Sampling )......................................................... 96
نمونه¬برداری مداوم ( Continious Sampling )............................................. 96
روش¬های استاندارد نمونه¬برداری ازآلاینده¬های هوا با توجه به نوع آلاینده................... 97
ظرف نمونه¬برداری ( Sampler)................................................................... 97
دستگاه¬های مکنده هوا (Air Aspirator Device).......................................... 97
وسایل اندازه¬گیری حجم و شدت جریان( Volume , Air Flow Meter Devices). 100
سم شناسی صنعتی..................................................................................
100
سم....................................................................................................... 100
مسمومیت.............................................................................................. 100
مسمومیت حاد (Acute intoxication )...................................................... 101
مسمومیت مزمن (Chronic intoxication).................................................. 101
سموم عصبی ( Neurotoxins)................................................................... 101
سم¬شناسی شغلی...................................................................................... 103
سرنوشت فلزات در بدن.............................................................................. 105
جذب................................................................................................... 105
توزیع................................................................................................... 105
تجمع................................................................................................... 106
دفع..................................................................................................... 106
آثار سمی فلزات در اعضای مختلف بدن.......................................................... 106
سرطان¬زایی فلزات در بدن........................................................................... 110
درمان مسمومیت با فلزات........................................................................... 111
سم¬شناسی برخی از فلزات.......................................................................... 112
سم شناسی گازها...................................................................................... 121
خواص و اثرات گازها.................................................................................. 121
گازهای خفقان¬آور ساده.............................................................................. 121
گازهای خفقان آور شیمیایی......................................................................... 122
گاز¬های محرک......................................................................................... 124
مواد شیمیایی آلی سمی ............................................................................. 127
آفت‌کشها.............................................................................................. 127
تاریخچه استفاده از آفت‌کش‌ها...................................................................... 127
انواع آفت‌کش‌ها....................................................................................... 128
تاثیر ترکیبات آلی سمی بر روی محیط زیست.................................................... 129
حلال¬های آلی.......................................................................................... 129
مواجهه.................................................................................................. 130
برآورد میزان مواجهه با حلال از طریق پرسش-نامه............................................... 134
مشکل حلال¬های ترکیبی............................................................................ 134
توزیع و ترانسفورماسیون ( تغییر ).................................................................. 135
حفاظت از کارگران.................................................................................... 136
اثر روی سیستم عصبی............................................................................... 137
سیستم اعصاب مرکزی............................................................................... 139
ناتوانی عصبی – روانی................................................................................ 142
تستهای عصبی- رفتاری.............................................................................. 143
سایر تست ها........................................................................................... 144
اثر حلال ها روی کلیه ها............................................................................. 148
اثر روی کبد............................................................................................ 151
عوارض پوستی ناشی از حلال-ها..................................................................... 155
عوارض تولید مثلی ناشی از حلال-ها................................................................ 155
سرطان زایی............................................................................................ 156
ارزیابی بالینی.......................................................................................... 156
اقدامات کنترلی جهت پیشگیری از عوارض ناشی از مواجهه با عوامل شیمیایی.............. 160
عوامل ارگونومیکی زیان¬آور محیط کار............................................................. 163
چکیده.................................................................................................. 164
تعاریف ارگونومی....................................................................................... 166
تاریخچه ارگونومی..................................................................................... 168
شاخه¬های دانش ارگونومی............................................................................ 169
روانشناسی مهندسی.................................................................................. 169
فیزیولوژی کار.......................................................................................... 169
بیومکانیک شغلی...................................................................................... 169
آنتروپومتری............................................................................................ 170
چگونگی اجرای ارگونومی............................................................................ 172
طراحی یک پست کار................................................................................. 173
وضعیت بدنی کارگر (ایستاده ، نشسته)............................................................ 174
شکل¬های مختلف کار ماهیچه-ای.................................................................... 176
روش صحیح بلند کردن بار.......................................................................... 178
نیروی انسانی و ویژگی های محیط کار............................................................. 178
ارگونومی و محیط کار................................................................................ 181
اصول ارگونومی در صنعت............................................................................ 181
فاکتورهای استرس در محیط¬¬های کار.............................................................. 182
جنبه‌های اقتصادی ارگونومی........................................................................ 182
انواع خستگی........................................................................................... 183
استرس سازمانی....................................................................................... 183
دلایل استرس‌های کاری.............................................................................. 183
اثرات اضطراب در محیط کار......................................................................... 185
نقش تکنولوژی در محیط کار و زندگی............................................................. 186
بهداشت محیط کار.................................................................................... 187
اهمیت آموزش......................................................................................... 189
نقش فرهنگ........................................................................................... 190
ویژگی¬های محیط کار خوب......................................................................... 191
ارگونومی ، روشی علمی.............................................................................. 194
محیط¬های باز یا بسته؟................................................................................ 196
حضور فناوری اطلاعات در محیط کار.............................................................. 199
نقش مدیریت در کاهش یا افزایش خطاها و اشتباهات انسانی در محل کار چیست ؟....... 201
نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................................ 202
ایمنی و عوامل مکانیکی زیان¬آور در محیط کار................................................... 204
مخاطرات ابزار¬ها و ماشین-آلات...................................................................... 205
ایمنی کار با اره رومیزی ( Table saw).........................................................
206
ماشین سنگ¬زنی و دستورات ایمنی مربوط به آن................................................. 207
ماشین صفحه تراش................................................................................... 208
فرآیند صفحه-تراشی................................................................................... 209
حمل و نقل ، جرثقیل و تجهیزات بالا-بر............................................................ 210
لوازم بالابرها : (زنجیر، مانع، طناب، قفل و زنجیر…)............................................ 211
دستور العمل های ایمنی در کار با لیفتراک....................................................... 213
چه خطرات ایمنی و بهداشتی یک فرد جوشکار را تهدید می-کند؟............................. 217
آیا جوشکاری در درازمدت اثرات سوئی بر روی سلامتی جوشکار دارد؟....................... 219
چه اقدامات پیشگیرانه¬ای را می¬توان انجام داد؟.................................................... 220
ایمنی نردبان........................................................................................... 221
نقش مدیریت در توسعه بهداشت حرفه¬ای و ایمنی محیط کار.................................. 223
اهمیت نقش مدیریت در توسعه بهداشت حرفه-ای................................................ 223
نقش مدیریت در توسعه بهداشت حرفه ای و ایمنی.............................................. 224
خط¬مش گذاری........................................................................................ 224
آیین‌نامه‌ پیشگیری‌ و مبارزه‌ با آتش¬ سوزی‌ در کارگاه‌ها......................................... 226
فصل‌ اول‌ - وسایل‌ پیشگیری‌ و مبارزه‌ با آتش‌ سوزی‌............................................ 226
ذخیره‌ آب‌.............................................................................................. 227
لوله‌ها و شلنگ¬های‌ آب‌ آتش¬-نشانی............................................................. 227
استعمال‌ آب‌............................................................................................ 228
دستگاه‌های‌ ثابت‌ آب¬¬پاش‌ خودکار و انواع‌ دیگر آن‌................................................ 229
خاموش¬¬کننده‌های‌ دستی‌ و چرخ¬-دار................................................................. 229
فصل‌ دوم‌ - وسایل‌ اعلام‌ خطر و تمرین‌های‌ مربوط‌ به‌ اطفاء حریق‌............................ 232
تمرین‌های‌ تخلیه‌ ساختمان‌ در کلیه‌ کارگاه‌ها..................................................... 233
تمرین‌های‌ مبارزه‌ با حریق‌........................................................................... 233
شرکت‌ کارکنان‌ در مبارزه‌ با حریق‌.................................................................. 233
فصل‌ سوم‌- انبار¬کردن‌ و نگاهداری‌ مواد قابل‌ انفجار و مایعات قابل‌ اشتعال‌.................... 235
مواد قابل‌ انفجار........................................................................................ 235
مایعات‌ قابل‌ اشتعال‌................................................................................... 235
گازهای‌ فشرده‌......................................................................................... 236
ذغال‌ سنگ‌ - سلولویید و سایر اجسام‌ جامد شدید الاشتعال‌.................................... 237
مواد بسته¬¬بندی‌ شده‌.................................................................................. 238
استعمال‌ دخانیات‌..................................................................................... 238
فصل‌ چهارم‌ - از بین¬ بردن‌ فضولات‌ و جمع¬ آوری‌ فضولات‌...................................... 239
از بین‌ بردن‌ فضولات‌.................................................................................. 239
سوزاندن‌ فضولات‌...................................................................................... 240
فصل‌ پنجم‌ - جلوگیری‌ از حوادث‌ ناشی‌ از صاعقه‌................................................ 241
اتصال‌ زمین‌ در ساختمان‌............................................................................. 242
برق¬¬گیر و منضمات‌ آن‌................................................................................ 242
صاعقه‌ شکن‌............................................................................................ 243
بهبود عملکرد زیست محیطی در شرکت ایران خودرو............................................ 244
عوامل بیولوژیکی زیان¬آور محیط کار................................................................ 251
آنتی-ژن.................................................................................................. 252
موجودات اتوتروف..................................................................................... 252
آندوتوکسین............................................................................................ 253
موجودات هوازی اختیاری............................................................................ 253
باکتری گرم-مثبت...................................................................................... 253
باکتری گرم-منفی...................................................................................... 253
مایکوتوکسین.......................................................................................... 253
ارگانیسم¬های انگلی.................................................................................... 253
ارگانیسم¬های ساپروفیت.............................................................................. 253
باکتری-ها................................................................................................ 254
کلیفرم-ها................................................................................................ 257
لژیونلاپنوموفیلا......................................................................................... 257
قارچ ها.................................................................................................. 258
ویروس-ها................................................................................................ 259
عوامل روانی زیان¬آور محیط کار...................................................................... 260
عوامل مرتبط با کار.................................................................................... 261
تعارض گرایشی – اجتنابی........................................................................... 264
تعارض گرایشی – گرایشی........................................................................... 264
تعارض اجتنابی – اجتنابی............................................................................ 264
تکنیک¬های مقابله با استرس......................................................................... 265
بهداشت روانی درمحیط کار.......................................................................... 267
بهداشت روانی چیست؟............................................................................... 267
چرا صحبت کردن در رابطه با بهداشت روانی مهم است؟......................................... 268
چرا به برنامه¬های بهداشت روانی و شغلی نیازمندیم؟............................................. 270
ما با چه محدودیت¬هایی روبرو هستیم؟............................................................. 271
برنامه¬های کاربردی پیشنهادی برای دستیابی به بهداشت روانی شغلی......................... 273
مدیریت خستگی و استرس درمحیط کار........................................................... 273
حقایقی در مورد استرس.............................................................................. 275
عوامل ایجاد استرس................................................................................... 275
چه چیزی استرس مضر را ایجاد می-کند؟.......................................................... 276
نشانه¬های استرس...................................................................................... 277
پیشگیری از استرس................................................................................... 278
مسئولیت مدیریت استرس............................................................................ 280
وسایل حفاظت فردی.................................................................................. 281
بهداشت محیط......................................................................................... 306
مسمومیت غذایی چیست؟........................................................................... 307
غذاهای آلوده........................................................................................... 307
مسمومیت باکتریایی.................................................................................. 307
سالمونلا................................................................................................. 308
اسکریچا-کولی........................................................................................... 308
کلسترودیوم بوتولینوم (بوتولیسم)................................................................... 309
کامپیلوباکتر جیجونی (کامپیلوباکتریوسیس)...................................................... 309
لیستریا مونوسیتوژن (لیستریوسیس)............................................................... 310
توکسوپلاسما گوندی (توکسوپلاسموسیس)........................................................ 310
تریچینلا اسپیرالیس (تریچینوسیس)............................................................... 311
راه¬های پیشگیری...................................................................................... 311
MSDS ( Material Safety Data Sheets).............................................. 313
مشخصات کارت¬های MSDS...................................................................... 314
مسئولیت¬های توزیع¬کننده یا تحویل¬دهنده ماده شیمیایى....................................... 318
مسئولیتهای کارفرمایان............................................................................... 319
گزارش کار.............................................................................................. 321
منابع


این فایل کامل شامل فهرست ، عکس ، نمودار ، جدول و توضیحات کامل متنی در قالب word میباشد

تعداد مشاهده: 882 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 321

حجم فایل:9,554 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:


پروژه بودجه 3

پروژه بودجه 3


این فایل شامل پروژه فایل اکسل در رابطه با بودجه می باشد.

فهرست مطالب:
داده ها
فروش
تولید
مصرف مواد
خرید مواد
دستمزد
سربار
بهای تمام شده واحد
موجودی پایان دوره
بهای تمام شده فروش رفته
هزینه عملیاتی
نقد
سود و زیان
ترازنامه
گردش وجوه نقد

تعداد مشاهده: 772 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: xls

تعداد صفحات: 1

حجم فایل:19 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    حاوی فایل اکسل قابل ویرایش

گزارش کارآموزی حسابداری شرکت سبزینه وار

گزارش کارآموزی حسابداری  شرکت سبزینه وار


در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است :
فهرست

پیشگفتار

طراحی باغ و احداث فضای سبز

انتخاب ابزار صحیح در کار و هنر باغبانی

بیل spade

شن کش rake

بیلچه ها small shovel or dibble

وجین کننده ها و کولتیواتورها weeding-to weed))

چنگک و چنگکهای دستی grapnel or hook

کج بیل hoe

هرس کننده های پرچین

قیچی باغبانی

قلمه های نیمه بالغ ( unrip) cutting)

اختصاصات دستگاه رویشی

کاربرد گیاهان تیره آلاله

طراحی فضای سبز عامل تاثیرگزار بر کیفیت زیستی شهرها

مقدمه:

دانشجویان در پایان هر دوره تحصیلی احتیاج به گذراندن یک دوره کارآموزی جهت آشنایی بیشتر با نحوه کار وهمچنین آموزش آموخته های تئوری خود دارند.کارآموزی در نحوه یادگیری تاثیر بسیاری دارد به طوریکه بسیاری از دانشجویان در دوره کارآموزی نکاتی را می آموزند که در طول دوره تحصیلی حتی با آن برخورد نکرده اند.

اگر دانشجو دوره کارآموزی خود را در مکانی مناسب و با امکانات فراوان بگذارند به طوریکه آن مکان طوری باشد که بتوان از تجربه های افراد متخصص و فنی در زمینه آن شغل استفاده بهینه را کرد خیلی سریعتر وبهتر درباره آینده کاری خود می تواند تصمیم بگیرد و همچنین مواردی را آموزش دیده وتجربه هایی کسب میکند که بعدا در زمینه شغلی که انتخاب می کند برای او مفید می باشد پس باید در زمینه انتخاب مکان کارآموزی و استفاده درست و بهینه از تجربه افراد متخصص در آن مکان دقت داشت.

میزانرضایتدانشجوازایندوره

این دوره بسیار مفید و برای دانشجوحاعز اهمیت می باشدوهدف آشنایی با محیط کارگاهی ، کسب تجربه ، ایجاد و درک روابط بین مفاهیم و اندوخته های تئوری با روشها و کاربردهای عملی و اجرایی ، ایجاد ارتباط با محیط کار و تعیین میزان کاربرد تئوری در عمل بوده است.

فصل اول

( آشنایی کلی با مکان کارآموزی)



مشخصات کلی با مکان کارآموزی

شرکت سبزینه وار شیراز واقع در شیراز بلوار هفت تنان , کوچه صفی خانی , دست چپ کوچه پنجم , دست راست درب چهارم که در تاریخ 1377 تاسیس و شروع به کار کرده با تعداد نیروی انسانی 10 نفر و اصول کار این شرکت طراحی و نگهداری از فضای سبز می باشد

. پروژه های در دست احداث این شرکت :

طراحی فضای سبز بیمارستان اردیبهشت

طراحی فضای سبز کارخانه آرد خباز شیراز

طراحی فضای سبز دیگر مراجعه کنندگان

فصل دوم

( ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی )

تشریح کلی از نحوة کار، وظایف و مسئولیت‌های کارآموزی در محل کارآموزی و ارائه لیستی از عناوین کارهای انجام شده توسط دانشجو:

از جمله وظایف انجام شده در شرکت سبزینه وار شرکت به شرح زیر می باشد.

1- آشنایی با فضای سبز

2- آشنایی و نظارت طراحی و نگهداری فضای سبز



فصل سوم

( آزمون آموخته‌ ها، نتایج و پیشنهادات )



گزارش کار کارآموز

طراحی و نگهداری فضای سبز

فضای سبز شهری عبارت از، فضایی که نشان دهنده ی بخش حیاتی و ساخت مورفولوژیک شهر باشد . تحقیقات بسیاری در زمینه ی اثرات فضای سبز بر محیط زیست و نحوه عملکرد آن صورت پذیرفته است اما امروزه از مهمترین مسائلی که باید مد نظر قرار گیرد این است که توجه به حداکثر کاربری فضای سبز بدلیل تراکم ساخت و سازهای شهری در حداقل مکان صورت پذیرد . هر منطقه با توجه به خصوصیات اقلیمی و بیوکلیمایی و آلودگی حاصل از منابع طبیعی و انسان ساز، نیازمند انتخاب گونه های مناسب و سازگار و طراحی مرتبط با آن است . چگونگی بکارگیری اصول و مفاهیم بنیادی طراحی فضای سبز در نقاط مختلف شهر مثل شهرک های مسکونی، شهرک های صنعتی، تقاطع ها و میدان ها و …لازم و انکار ناپذیر است . شهر اهواز بدلیل قرارگیری در موقعیت اقلیمی و بیوکلیمایی خـاص خـود و بـا توجـه بـه صـنعتی بـودن آن و همچنـین گسترش افقی این شهر در سالهای اخیر که موجب شده، صنایعی که قبلاً خارج از محدوده شـهر قـرار داشـتند اینـک در اطراف منازل مسکونی قرار گیرند و نیز بدلیل قرار گرفتن این شهر در مسیر بادهای پنج گانه که از جهت های مختلف در طول سال می وزد، نیازمند توجه جدی در این زمینه است .

طراح و محوطه ساز فضای سبز

معرفی

طراح و محوطه ساز سبز کسی است که بتواند از عهده شناختاقلیم، طراحی فضای سبز و نقشه کشی در محوطهسازی ، تهیهپروژهو محاسبات آن کاربرد آب در طراحیمحوطه ها ، طراحی فضای سبز پارکها و منازل ، طراحی فضای سبز شهرها ، کاربرد تزئیناتگیاهی و اجرای مقررات و آیین نامه های شغلی برآید.

نمونه وظایف

1. آشنایی با تعاریف اصولی در طراحی

· ترسیم

· تصویر منظره

2. آشنایی با وسایل طراحی

· وسایل نقشه کشی

· دستگاه نقشه کشی

· خط کشT

· گونیا

3. آشنایی باانواع خطوط

4. آشنا شدن بامقیاسو انواع آن

5. شناساییاصول ترسیم خط و اشکال هندسی منظم و غیر منظم

6.توانایی طراحی فضای سبزو نقشه کشی در محوطه سازی

7.آشنایی با تعریف فضای سبز

8.آشنایی با تقسیم بندی فضای سبز و انواع آن

9.آشنایی با ضرورت و نحوهمکان یابی فضای سبز در شهرها

10.شناسایی سبکهای مختلف طراحی

11. آشنایی با علائم کاربردی در طراحی فضای سبز

12. آشناییبا طراحی محوطه ها

· خط

· فرم

· بافت

رنگ (کاربرد رنگ در محوطه و چرخه رنگین و کاربرد آن)

13. توانایی و شناخت اقلیم و تطبیق آن با رستنی های ایران

14. آشنایی با خصوصیات اقلیمی و رستنی های ایران


15. شناساییتقسیم و تعیین مناطق اقلیمی ایران و ارتباط با رستنی های آن16. آشناییبا عوامل موثر محیطی بر و محوطه سازی فضای سبز17. شناسایی اصول پیداکردن محل جغرافیایی محوطه مورد نظر18. استفاده از نقشه

19. بکار بردنقطب نما جهت تعیین سمت و جهت محوطه

20. استفاده از بادنما

21. استفاده از دماسنج جهت تطبیق محوطه و گیاه

22. توانایی شناخت اقلیم وتطبیق آن با رستنی های ایران

23. توانایی طراحی فضای سبز و نقشه کشی درمحوطه سازی

24. توانایی تهیهپروژهو محاسبه در محوطه سازی و طراحی فضایسبز

25. توانایی کاربرد آب در محوطه سازی و طراحی فضای سبز

26. توانایی طراحی فضای سبز پارکها و منازل و محوطه سازی آنها

27. توانایی طراحی فضای سبز شهرها

28. توانایی کاربردتزئینات گیاهی در محوطه سازی فضای سبز

29. توانایی اجرای مقررات و آییننامه های شغلی





ابزار و وسایل

1. انواع مداد

2. خط کشT

3. گونیا

4. دستگاه نقشه کشی

5. کاغذ

6. خط کش معمولی مدرج

7. مداد تراش

8. چرخه رنگین

9. دماسنج

10. قطب نما

11. باد نما

شرایط ارتقاء شغل

ارتقاء شغل طراحی و محوطه ساز فضای سبز به ارائه طرحهای مبتکرانه کم هزینه و زیبا مرتبط است و حقوق مزایای وی طبق توافق کارفرما وپیمانکار تعیین و تنظیم می گردد.

ویژگیهای شخصیتی

طراح قبل از طراحی باید خصوصیات ذیل را داشته باشد:

توانایی ترسیم هندسی منظم و غیرمنظم و قدرت بالای تجزیه و تحلیل مکانی که میخواهد برای طراحی در نظر بگیرد، از ویژگی های مهم این شغل است تنوع، تعادل و تقارن،توالی و مقیاس و اصول دیگر طراحی بخشی از مسائلی است که طراح باید آنها را آموزشدیده باشد.

طراح فضای سبز باید از طبیعت و هنرمندی و آشنایی کافی با فرم ها ورنگ ها و سبک های مختلف طراحی بهره مند باشد.

آمد و رفت های زیاد، بررسی هایجامع برای طراحی و شناسایی اقلیم های متفاوت بخشی از ویژگی هایی است که طراح دروجود خود باید داشته باشد.

ترفندهای محوطه سازی در طراحی فضای سبز

استفاده از مصالح

در هنگام استفاده از مصالح در محوطه سازی پارک ها و باغات نیاز به توجه تکنیکی در این خصوص وجود دارد. مثلا استفاده از کالار سیمان در پارک ها که امروزه رایج شده و بسیاری از جنبه های زیبا شناختی آنها را نابود ساخته است. زیرا سیمان از نظر ساختار بسیار ناپایدار است، هنگامی که اولین برف می بارد بسیار شاداب و پرطراوت به نظر می رسد اما پس از آن کیفیت خود را از دست می دهد. دومین مساله این است که برف سمبل پاکی و عفت است و این درحالی است که سیمان و بتون معنای وحشت و خشونت را به انسان القا می کند. بنابراین از سیمان و بتون می بایست در مکان هایی از پارک که در معرض دید نیستند مورد استفاده قرار گیرد. در مقابل سنگ نشان دهنده استحکام، وحدت و جاودانگی است. سنگ در بسیاری از ادیان مقدس است. مثلا در دین اسلام سنگ سیاهی که در کعبه زائرین ان را می بوسند و معتقدند که از بهشت آمده و در هنگام نزول از آسمان به رنگ سفید بوده اما در اثر گناهانی که بشر مرتکب شده سیاه شده است

در قدیم دیوار باغها از ملاط ساخته می شدند که بسیار مهربان تر و ملایم تر از سیمان پورتلندی به نظر می رسید. آهک آبی از طریق حرارت دادن گچ و سنگ آهک بمنظور آزاد شدن دی اکسید کربن، بدست می آید. هنگامیکه این مواد دوباره با آب مخلوط شدند و در معرض هوا قرار می گیرند و دوباره با دی اکسد کربن ترکیب شده و به همان حالت شیمیایی اولیه باز می گردد. دی اکسید کربن به استحکام لایه های بیرونی ملاط می افزاید و بهمین دلیل شاید یک قرن بتواند استحکام خود را حفظ کند. این نوع ملاط امروزه از نظر ساختمان سازان دور مانده است در صورتیکه هنوز هم می توان از آن در محوطه سازی پارک ها و باغات استفاده کرد. مثلا امروزه استفاده از آجر و خشت به کلی از مد افتاده تلقی می شود. اما باید بدانیم که دوام این محصول می تواند با توجه به کیفیت آن مناسب باشد. خشت های گلی که شهر باستانی بابل به کار می رفته بوسیله شل دادن به گل مرطوب درست شده است. این بلوک های گلی سپس در مقابل نور آفتاب خشک می شوند و در مکان مناسب مورد استفاده قرار می گرفتند و در ساخت خانه ها کاربرد داشته اند.

حدود 3 هزار سال پیش از میلاد مسیح انسان این مساله را دریافته بود که هنگامی که گل مرطوب خشک شود تبدیل به ماده ای سخت می شود. در آن زمان از گل رس برای ساخت ظروف استفاده می شد. رومی ها مهارت لازم را در ساخت خشت کسب کرده و سپس این هنر را در اختیار مردمان شمال اروپا قراردادند. این خشت ها در قرون وسطی در ساخت دودکش ها و مناره کلیساها مورد استفاده قرار گرفت. البته امکان این نبود که در کوره های آجرپزی ابتدایی این خشت ها در دمای بالایی درست شوند.بعد از 1200 سال پس از میلاد مسیح کشورهای سفلی مانند هلند و جنوب انگلستان مبادرت به ساخت این خشت ها ورزیدند. اما در زمان حاضر این خشت ها و در واقع آجر ها به اندازه استاندارد رسیده اند اما در ساخت دیوار باغاها کاربردی ندارند، آجرهای دست ساز از نظر ساختار به گونه ای هستند که هرگز ماشین نمی تواند ان را بسازد؛ آجر های دست ساز را می توان به اندازه مورد نیاز ساخت. این طور به نظر می رسد که آجرهای دست ساز از نظر زیبایی و آذین بندی بهتر از آجرهای کارخانه ای است، البته هزینه دستمزد ساخت آنها از مواد خام بیشتر می شد؛ این مساله هم حل شد و زیبایی حاصله جای خود را به پرداخت هزینه های کلان داد. در دهه سوم قرن بیستم "وینستون چرچیل" به ساخت خشت و آجر و کارگران این حرفه بسیار اهمیت می داد.

این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد و با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
تعداد صفحات : 44

تعداد مشاهده: 726 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 44

حجم فایل:260 کیلوبایت

 قیمت: 4,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:


پاورپوینت جایگاه توسعه اقتصادی در اسلام

پاورپوینت جایگاه توسعه اقتصادی در اسلام


عنوان: جایگاه توسعه اقتصادی در اسلام
قالب: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 22
شرح مختصر : از دهه چهل میلادی به این سو، «توسعه» به صورت اصطلاحی در اقتصاد رواج یافته است. در آغاز، توسعه را مترادف «رشد تولید ناخالص داخلی» می‏دانستند؛ امّا با گذشت یک دهه، تجربه کشورهایی که برای تحقّق توسعه، راه افزایش تولید ناخالص داخلی را پیموده بودند، نشان داد که توسعه تنها پدیده‏ای اقتصادی نیست، بلکه حالتی است که ابعاد دیگر نیز دارد؛ ابعادی همچون توسعه سیاسی، توسعه اجتماعی، و مانند آن‏ها. در دیدگاه اسلامی، توسعه اقتصادی برای جامعه، دستاوردِ برنامه‏ های اسلام در اجرای احکام الهی و جامه عمل پوشاندن به تعالیم آسمانی است. تا آنجا که نبی مکرم اسلام {صلی الله علیه وآله} هر روز پس از نماز صبح به گونه ای که اصحاب صدایشان را بشنوند در کنار دعا برای اصلاح دین و آخرت، سه مرتبه این جملات را می فرمودند: «اللّهُمَّ أصلِح لی دُنیای الَّتی جَعَلتَ فیها مَعاشی؛ بار خدایا! دنیای مرا به سامان آور؛ همان را که مایه زندگانی من قرار داده‏ای»
فهرست :
توسعه در ادبیات اقتصادی
توسعه در اسلام
مقایسه ی دو دیدگاه
هدف توسعه
نظام های توسعه و راهبرد های آن
پایه های توسعه اقتصادی در اسلام
دانــــش
برنامه ریزی

تعداد مشاهده: 523 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: PPT

تعداد صفحات: 22

حجم فایل:131 کیلوبایت

 قیمت: 2,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: